Lekkage in uw badkamer?

Lekkage in uw badkamer is vaak heel vervelend. Uw vloer staat blank of er ontstaan vieze vochtplekken in uw muren, maar u kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Is het de douche? De wasmachine? Of misschien toch een leiding achter de muur? In Almelo en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om direct de hulp in te schakelen van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Wij zijn specialist op het gebied van lekdetectie en sporen badkamer lekkage snel en professioneel op.

Oorzaken van badkamerlekkage

Lekkage in de badkamer wordt vaak opgemerkt door vochtplekken op muren in aangrenzende ruimtes of het plafond van de onderliggende ruimte. Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar in de badkamer de lekkage is ontstaan. Als wij in de regio Almelo op zoek gaan naar de oorsprong bekijken we allereerst de kitnaden van uw douche of bad. Ook de kitnaden van het afvoerputje worden geïnspecteerd, en we gaan op zoek naar loszittende tegels of voegwerk. Dit kan namelijk ook duiden op lekkage.

Vinden we met het blote oog niet de oorzaak van uw badkamerlekkage? Dan zetten we lekdetectie apparatuur in. Bij de aankoop van uw woning heeft u hoogstwaarschijnlijk een opstalverzekering afgesloten. Deze verzekering vergoedt schade aan de vaste elementen in uw huis. Lekdetectie voor de oplossing van de lekkage in uw badkamer wordt daarom in de meeste gevallen vanuit uw verzekering betaald en hoeft u dus niets te kosten.