Lekkage opsporen in Almelo

Is het de laatste tijd wel erg vochtig in uw woning, of ruikt het er muf? Is de waterrekening onverklaarbaar omhoog gegaan? Of ziet u vochtplekken op uw vloer, muur of plafond? Het zijn tekenen die op een lek in uw woning wijzen. Het vinden van de bron kan lastig zijn. Gelukkig is er een manier die weinig hak- en breekwerk vereist: lekdetectie. In de regio Almelo kan Moorman Totaal Techniek Lekdetectie uw lekkage opsporen. De overlast blijft het tot een minimum vereist en bovendien vergoedt een verzekeraar vaak de kosten. Wilt u dat ook? Wij staan voor u klaar!

Waterlekkage opsporen

Om een lek te vinden, zetten we verschillende hulpmiddelen en technieken aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan infrarood thermografie, ultrasoon lekdetectie en rookdetectie. Elke situatie en woning is weer anders. Welke manier het best aansluit bij uw probleem, bepalen we na inspectie ter plaatse. Bent u benieuwd naar onze methoden voor lekkage opsporen? Op deze pagina kunt u daar meer over lezen.

Meer weten?

Wilt u nog meer informatie over onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact op. Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 085 - 106 17 44, in spoedgevallen zelfs 24/7 per dag! Ook kunt u het contactformulier invullen, dan laten wij vlug van ons horen. Voor lekkage opsporen in de regio Almelo zijn wij uw ervaren expert!