Lekkage in Almelo?

Kampt u met lekkage, maar twijfelt u over de exacte locatie van het lek? Ga dan niet op zoek naar het lek door breekwerkzaamheden uit te voeren. De bron van de overlast kan zich namelijk op een andere plek bevinden. Dan heeft u voor niets een muur, vloer of plafond opengehaald! Het is verstandiger om dan een specialist in lekdetectie in te schakelen. Met behulp van geavanceerde apparatuur kan precies worden vastgesteld waar de lekkage precies zit. Zo voorkomt u veel onnodige hinder en kosten!

In de regio Almelo kunt u voor het blootleggen van de locatie altijd terecht bij Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. We hebben veel kennis en kunde in het traceren van lekkage. We zetten onze ervaring met plezier voor u in!

Waar zit het lek?

Een lekkage kan zich op veel verschillende locaties in uw woning bevinden. We geven u enkele voorbeelden van mogelijke plaatsen:

Heeft u te maken met lekkage, of vermoedt u dit? Laat het dan onderzoeken door de experts van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. We sporen het lek vlug en vakkundig voor u op. Wilt u ons inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bel ons op het telefoonnummer 085 - 106 17 44. Voor lekkage vinden staan wij in Almelo en omgeving altijd voor u klaar.