Ervaren lekdetectiebedrijf in Almelo

Bent u op zoek naar een expert die uw lekkage kan opsporen? Denk in plaats van een ‘gewone’ loodgieter dan eens aan een lekdetectiebedrijf. In de regio Almelo kunt u hiervoor terecht bij Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Onze methoden bieden u diverse voordelen. Die lichten we graag kort voor u toe.

Schadevrije aanpak

Bij een lekkage meteen hakken en breken op de plek waar de lekkage zich waarschijnlijk ongeveer bevindt? Het kan ook anders. Met behulp van moderne middelen kunnen we de locatie van het lek heel precies vaststellen. Hierdoor is onze aanpak in de meeste gevallen schadevrij. Dit scheelt u veel kosten en overlast!

Meestal vergoedt uw verzekeraar!

Ook verzekeraars zijn tevreden met het gebruik van deze geavanceerde apparatuur. Als er minder hersteld hoeft te worden, scheelt dit de verzekeraar immers in kosten. Daarom worden werkzaamheden van een lekdetectiebedrijf vaak geheel vergoed door de opstalverzekering.

Neem contact op

Bent u overtuigd door de voordelen en wilt u ons lekdetectiebedrijf inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 085 - 106 17 44. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Almelo of omgeving. In spoedgevallen staan wij zelfs 24/7 voor u klaar! We zijn u met plezier van dienst.